10 mei gaan weer de nieuwe Ringtrainingen van start

Ringtraining maakt uw hond stress bestendig 

Gaat u met uw hond naar show, of bent u al ervaren show-ganger? Onze ringtraining brengt de fijne kneepjes van het presenteren van uw hond bij. In ongedwonge sfeer door ervaren trainers. Door onze ringtraining leert uw hond zich te gedragen in de ring, raakt meer stress bestendig en valt u sneller in de prijzen.

De cursus wordt afgesloten met een klein wedstrijd in oktober!

Aanmelden graag per email

Elke week kunt u ringtraining (ook wel showtraining) volgen. Bij deze training leert u hoe u hond voor moet brengen op een hondenshow. Ook leert u wat u kunt verwachten op een show, waar u op moet letten enz. Behalve voor de show, is dit ook een ideale training voor de hond, want hij leert dat vreemde mensen hem bekijken en aanraken. Een ideale training voor bijvoorbeeld bij de dierenarts. Wanneer de ringtraining groep uit minimaal 5 personen bestaat dan doen we ook ringtrainingexamen met de plaatsingen 1 – 2 en 3 met als beloning een leuke beker ! (maart t/m oktober, per 10 lessen € 60,-) Betaling geheel in één keer en vooraf aan de eerste les.

Meer weten over jouw volgende cursus bij Dog Training School ga naar de pagina Trainingen & Tarieven of stuur ons een contact.