DOG TRAINING SCHOOL schiedam

LAATSTE NIEUWS:

Avondtrainingen voorlopig verplaatst naar zaterdagochtend

In verband met de huidige coronamaatregelen komen de avondtraining te vervallen. Gelukkig is het gelukt deze trainingen te verplaatsen naar de zaterdagochtend. Als het goed is zijn alle cursisten geïnformeerd. Zo hopen wij toch de meeste van u tegemoet te komen. Heeft u nog niets van ons gehoord of heeft u nog vragen, laat het ons weten.

De zaterdagochtendtraining zijn gepland op 4, 11 en 18 december. We starten dan om 9.00 uur tot 12.00 uur. Na deze periode gaan we met Kerstvakantie en hopen we daarna snel weer het normale programma te hervatten.

We rekenen up uw begrip.

Samen tegen Corona.

Het DTS team

Lees meer »

UITGESTELD! KERST Bingo & Karaoke

HELAAS de Kerst Karaoke is uitgesteld vanwege de laatste Corona maatregelen!!

 

Zaterdag 18 december vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. Bingoboekjes zijn die avond te koop in ons Clubgebouw. Hapjes zijn voor onze rekening, de bingo en de drank voor eigen rekening.

LETOP! bij ons kunt u alleen contant betalen, wij hebben geen pin. De bon dient einde avond voldaan te worden. We gaan er wederom een ouderwets gezellige avond van maken en hopen jullie te zien!

Uiteraard alles onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen. Voor toegang is een geldige QR-code verplicht.

Lees meer »

Start nieuwe Welpen training

Er is gelukkig weer veel aanvraag. Vandaar dat weer een nieuwe welpen groep kunnen starten, uiteraard onder de strenge regels vanuit het RIVM. Er zijn weer nieuwe pups welkom. Meer weten? Ga naar de contactpagina en stel je vraag.

ACTIVITEITEN seizoen 2021/22 up to date

De activiteitenagenda voor het nieuwe seizoen is weer up to date. Wilt u niets missen? Hou dan onze AGENDA pagina in de gaten. Ook ontvangt u regelmatig de DTS nieuwsbrief. Heeft u deze gemist? Vraag dan even na in het clubhuis.


Bent u een nieuwe cursist? Schrijf je nu in voor één van de volgende Hondentrainingen